5 inspirerende topondernemers op social media

Eduard Nandelall, chairman van het hightech bedrijf TechAds, is al meer dan zes jaar ondernemer. Nandelall heeft in de loop der jaren veel geleerd van andere ondernemers. Welke vijf topondernemers raadt hij aan om op social media te volgen?

1# Tony Robbins

Tony Robbins is een Amerikaanse coach, spreker en schrijver. Hij legt uit hoe je controle over je eigen leven kunt nemen en je dromen uit laat komen. Zijn miljoenen volgers trakteert hij op motiverende citaten foto’s en video’s.

#2 Gary Vaynerchuk

Gary is dé persoon als je wilt weten hoe je content om kan zetten in een miljoenenbusiness en is één van de meest invloedrijke ondernemers op dit moment. Hij heeft miljoenen volgers op twitter, facebook en instagram. In zijn Youtube show ‘The Ask Gary V Show’ beantwoord hij vragen van zijn fans. Wat fijn is is dat hij vooral heel erg praktisch is.  

#3 Richard Branson

Branson is de oprichter van de Virgin Group, die meer dan 400 bedrijven beheert. Uit zijn social media kanalen wordt zijn positieve mindset duidelijk. Zijn instagram account laat zien dat hij een avontuurlijk persoon is, maar ook de filosofie achter deze businessmen wordt duidelijk.

#4 Grant Cardone

Grant Cardone is een internationale sales expert. Hij weet precies hoe je als bedrijf je omzet kan verbeteren door je sales strategie aan te passen. Grant heeft 8 bestsellers hierover geschreven. Op zijn instagram account geeft hij tips over het ondernemerschap.

#5 Sadhguru

Jaggi Vasudev (Sadhguru) is een Indiase yogi, mysticus en een New York Times bestseller. Via zijn social media kanalen helpt hij volgers om absolute welzijn in het leven te behalen. Als spreker reist hij de hele wereld over om te praten over mensenrechten, bedrijfswaarden en sociale, ecologische en existentiële kwesties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *